Si, ma uitam pe orar…

…si vad urmatoarele: Histologie de la 8 dimineata in J, apoi laborator de Histo’, tot in J.

Trei ore pauza, apoi laborator de Fizio’….in J? Ceva da cu virgula. Or fi gresit astia? Toti fac in K. Trei ore deci trebuie sa stau prin preajma garii? Ce-o sa fac, sa joc pacanele cu tiganii in birtul din gara? Poate-i o eroare. Asta e, am avut orar bun anul trecut, anul asta vine retributia!

Poate nu-i asa de rau, hai sa ma uit si pe Marti. Curs de Fiziologie. In J! A innebunit directiunea, secretariatul, dracu’ stie cine ne mai face orarul?!

Microbiologie Virologie Parazitologie – suna interesant. Am auzit ca materia aia te face paranoic; ceva cu leptospironele care iti foreaza prin piele si manusi de latex sau ceva de genu’. Astept cu nerabdare. Si-mi fuge ochiul pe orar…e tot in J…

In continuare, Anato’, Genetica, Epigenetica, alte chestii…macar ne-am mai salvat si mai facem ceva si in K.

 

Oare domn’ decan vorbea serios cand zicea ca vrea sa mute toata facultatea in J? Sper ca glumeste. Doar nu o sa fim obligati sa ne petrecem vietilile de zi cu zi decizand daca sa ne clace marfarul sau sa ne manance cainii! Oare atata pret pune universitatea pe facultatea asta, de ne muta incet-incet intr-un corp despre care se poate la fel de bine spune ca nu apartine Brasovului? Bine ca nu sunt sali de disectie in J…printre bormasine, schele, metre, si ce mai folosesc studentii de la Constructii. Macar o materie ne-am salvat-o, pe moment, de J-ificare. Incep sa detest litera asta.

Nu punem si noi mana de la mana si cumparam o casa darapanata, undeva de pe la majoratul lui Cuza, sa ne tina de corp de facultate? Darapanata, dar macar in centru sa fie!
Din partea mea poate sa ne si cada tavanul in cap, sa culegem cadavrele din borcane de muraturi si asa mai departe, macar sa aiba o pozitie decenta in campus.

Oare daca reusim sa cumparam un imobil, in care corp mergem sa lasam chitanta?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s